Bara skaka lite! 4 oktober

Min surdeg alltså.
Idag är det dag 2 och då ska man bara skaka burken lite.
O nu är det gjort.
Mitt lilla experiment.



Till kvällsmat blev det grönsaksoppa med rökt fläsk.
Mycket hackande men o så gott.
O o så GI.

Bryn 2 hackade vitlökar, 1 hackad gul lök och ½ skivad purjolök i lite olja.
Lägg över i en gryta.
Hacka morötter, palsternacka och kolrot i tärningar o
bryn i lite olja.
Häll över i grytan.
Bryn fläsket och pinjenötter o lägg över i grytan.
Fyll på med vatten så det täcker och lägg i 2 tärningar grönsaksbuljong.
Salta o peppra o smaka av.
Koka i 10 minuter.
Klart!

Servera med kanelknäcke, klar favorit hos barnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0